Pe acolo aveam în 2001, lucram deja din greu cu muzica, făcea parte din sufletul meu, făceam topuri peste topuri sau căutam hituri pentru radio.

Topul de 10 din 2001, recunosc, m-a mișcat un pic. Nici n-avea cum, pentru că e unul din anii cu multe amintiri ale tinereții. Sunt convins că toți care am prins acele vremuri le avem undeva ascunse și, bineînțeles, le găsim, le redescoperim în aceste melodii nemuritoare, pe care le-am dansat și le-am fredonat.

Cine n-a dansat pe ”Hit’em Up Style” de la BLU CANTRELL, cine n-a strigat cu VOLTAJ – Ca la 20 de ani, fără griji și fără bani, cine nu s-a mișcat pe MARY J BLIGE – ”Family Affair”, cine n-a strigat pe ”Butterfly” de la CRAZY TOWN, cine nu s-a urcat pe bar (ca în videoclip) când DJ-ul a pus în disco ”Can’t Fight The Moonlight” de la LEE ANN RIMES?! Cine?!

Sunt multe piese bune care n-au prins top 10. O să enumar câteva, dacă vreți să le căutați prin discurile prăfuite ale acelor vremuri: KOSHEEN – ”Hide U”, NICKELBACK – ”How U Remind Me”, EVE ft GWEN STEFANI – ”Let Me Blow Ya Mind”, FRAGMA – ”Everytime You Need Me” sau IAN VAN DAHL – Castle In The Sky.

Hai, să vedem care sunt cele mai bune 10 ale anului 2001. E primul top cu doua românești incluse! Le puteți asculta aici:

10 SHAGGY – Angel

9 BLUE CANTRELL – Hit’em Up Style

8 MICHAEL JACKSON – U Rock My World

7 CRAZY TOWN – Butterfly

6 N&D – Nu E Vina Mea

5 MARY J BLIGE – Family Affair

4 JENNIFER LOPEZ – Ain’t It Funny

3 KYLIE MINOGUE – Can’t Get You Out Of My Head

2 VOLTAJ – 20

1 LEE ANN RIMES – Can’t Fight The Moonlight

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here