Pentru ca traficul sufocă tot mai mult orașele, pentru că mașinile nu mai au loc pe stradă, pentru că poluarea a atins cote alarmante în multe locuri, Uber vrea să se mute pe cer. E planul pentru următorii 5-6 ani.

Primul Uber aerian ar putea apărea în America. Mai precis în Los Angeles si Dallas, doua dintre cele mai agglomerate orașe din SUA. Acolo se lucrează din greu la acest proiect.

Cam așa ar putea arăta primul Uber-Taxi zburător. Hai, că nu e rău!

Americanii cred ca primul Uber Taxi zburător se va ridica de la sol cu un client în el, abia în 2025.

Mini-taxiul zburător pregătit de Uber este, bineînțeles, electric, poate sta în aer până la 3 ore și poate zbura cu 300 de kilometri pe oră. Se caută soluții pentru ca bateriile să reziste mai mult. Aici e marea luptă pe care cercetătorii o dau și speră ca până în 2025 să o câștige.

Deocamdata, Uber a prezentat doar conceptul, fără să estimeze un preț. Dorința, normal, e ca mașinăria zburătoare să nu coste prea mult, să poate fi comercializată și în locurile mai sărace ale planetei. Unul din locurile alea cred că e și România.

Uber Fly Taxi

Momentan nu există o estimare nici pentru prețul unei curse cu Uber-ul zburător. Dar planul este ca prețul să nu fie unul ridicat, pe care să și-l perimită doar bogătașii. Uber vrea ca taxiul zburător să fie folosit de marea masă de oameni.

EXISTĂ UN TAXI ZUBRĂTOR

Există o dronă lansată în 2016, care poate transporta o singură persoană. Constructorii vor să o mărească, încât să poată fi folosită de doua, chiar de 4 persoane. Prețul ei poate fi unul exclusivist, iar cele mai importante comenzi pentru ea vin din zonele arabe, unde banii din petrol sunt fără număr. Deocamdată!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here