Mă, ce fac eu cu mașina asta care nu mai are nici motor, iar caroseria e ruginită?! Decât să o arunc la fiare vechi, nu mai bine o transform eu in… hotel! Și uite așa un iordanian a ajuns celebru în toată lumea. Ideea lui mică a devenit o mare afacere! Mare, mare! Chiar una de cartea recordurilor, pentru că masina-pat a lui e acum atractia drumului spre cel mai vizitat obiectiv din Iordania, Petra.

Clienții sunt primiți pe un covor (putea să pună și el unul roșu) înainte să ajungă în așa-zisa camera, că numai cameră nu e. Sau mai bine spun …direct în pat.

Ca să n-o ia la vale noaptea, când turiștii mai zgâlțâie patul, omul a așezat hotelul-mașină pe câteva pietre. Camera unica din Beetle, de nici 2 metri patrați, pornește de la 70 de dolari pe noapte, iar proprietarul vă poate oferi contra cost și un mic-dejun, servit probabil în pat sau pe covorul din fața mini-hotelului.

Din 2011, de când i-a trecut prin cap aceasta afacere, iordanianul n-a avut o noapte în care mașina să doarma singura în mijlocul deșertului. Turiștii vin, probabil, mânați de curiozitate, pentru a trai un moment unic în viață. Să doarmă în cel mai mic hotel din lume. E un lucru pe care mulți îl trec pe ”wishlist”! Sincer, mă bucur când văd că ideile trăsnite merg bine, prind bine, se vând bine!

Pâna sa descopere Guiness Book-ul hotelul-mașina, un hotel de lux din Germania era considerat cel mai mic din lume. Are o singura camera si un total de 35 de metri patrati (e cel rosu).

sursa foto: instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here