Dorești să îți mărești vânzările? Amenajează-ți eficient magazinul și fă cunoștință cu publicul tău. Psihologia studiază creierul cumpărătorului de zeci de ani pentru a înțelege cum funcționează. Ceea ce oamenii de știință au descoperit este că, deși oamenii se comportă extrem de irațional, creierul lor respectă reguli specifice.

Profită de modul în care creierul oamenilor funcționează, amenajează-ți eficient magazinul și crește-ți vânzările.
Dincolo de orice altceva, amenajarea eficientă a magazinului este esențială. Nu poți să atragi niciodată atenția cumpărătorului dacă magazinul tău are un aspect neîngrijit. Indiferent de specificul magazinului, aceasta trebuie să arate impecabil pentru a prezenta interes.

Cum poate fi aranjat în mod eficient un magazin? Cu ajutorul unor rafturi metalice de calitate, care să reziste de-a lungul timpului, atât solicitărilor din partea comercianților, cât și a consumatorilor.

De asemenea, acestea trebuie să arate bine din punct de vedere estetic și impactul vizual să fie unul maxim.
Atunci când intri într-un magazin bine organizat, când rafturile sunt spațioase, iar produsele nu stau îngrămădite pe ele, când între rafturi distanța este suficient de mare, ai răbdare să te plimbi printre ele și să te uiți la produsele oferite.
Astfel, în drum spre produsele de care ai nevoie poți descoperi produse noi, pe care le poți pune în coș chiar dacă nu se află pe lista de cumpărături. Curiozitatea omului este foarte mare. Așa că, dacă produsul îi este frumos prezentat, îi atrage atenția și îl determină să-l cumpere.

Așadar, se poate spune că rafturile joacă unul dintre cele mai importante roluri în creșterea vânzările. Bineînțeles, este vorba despre rafturile de înaltă calitate.

În prezent, pe piață, există o sumedenie de oferte de rafturi metalice, dar este important să nu te lași influențat de prețul foarte mic al unora.

În general, prețul foarte mic al produselor indică o calitate a materialelor nu foarte bună. De aceea, trebuie să ai grijă atunci când decizi să achiziționezi noi rafturi pentru magazin.Este mai bine să plătești un preț mai mare pentru un sistem de rafturi metalice de calitate, decât să cumperi rafturi metalice ieftine care să nu reziste solicitărilor zilnice și să se deteriozeze rapid.

Din acest motiv, îți recomand să intri pe Rafturionline.ro, magazinul deținut de compania Frameworks, cea care comercializează o gamă variată de rafturi metalice în întreaga țară.

În acest magazin vei găsi o gamă variată de rafturi pentru magazin:
-raft modular de perete
-raft perforat/rafturi metalice cu cârlige
– rafturi metalice colț interior 45 grade
– raft metalic colț interior 90 grade
– raft metalic colț exterior
– raft magazin de mijloc tip gondolă
-capăt gondolă pentru rafturile de mijloc
-raft pâine pentru magazin
– raft de legume-fructe cu plafon
– raft de legume fructe fără plafon

Și asta nu e tot. Gama de rafturi metalice este mult mai mare. Frameworks Srl pune la dispoziția clienților săi și rafturi metalice universale, rafturi metalice EasyKIT pe poliță, rafturi pentru amplasarea produselor destinate curățeniei, rafturi magazin cu autoservire etc.

În plus, pentru a te ajuta să ai un magazin bine pus la punct, specialiștii Frameworks îți oferă și cele mai bune sfaturi privind amenajarea și organizarea eficientă a spațiului comercial de care dispui.

Având peste 10 ani de experiență în domeniu, știu cât de important este să oferi clienților calitate pentru ca aceștia să calce din nou pragul magazinului tău atunci când au nevoie de un produs anume.

De aceea, se străduiesc să le ofere clienților lor doar rafturi de cea mai bună calitate, apreciate din punct de vedere estetic, care se montează foarte ușor, fiind foarte flexibile și cu multe posibilități de exploatare.

Nu este ușor să crești vânzările într-un domeniu în care concurența este acerbă, dar nici nu este imposibil. Atâta timp cât te folosești de produsele potrivite pentru a-ți amenaja spațiul și primești sfaturi de la adevărați specialiști în domeniu, totul va merge ca pe roate.

Așadar, te sfătuiesc să-ți amenajezi magazinul folosind rafturile metalice oferite de Framemorks. De asemenea, ține cont de următoarele câteva trucuri și vei vedea că vânzările tale pot crește simțitor:

-nu oferi oamenilor prea multe alternative
-distrage cumpărătorii folosind imagini, pop-up ads vocale etc.
– creează un program de loialitate
– creează recompense ușor de obținut
– creează mesaje emoționale, deoarece acestea sunt mai ușor de reținut și mai eficiente decât cele raționale
– personalizează-când lucrurile sunt relevante, oamenii le acordă mi multă atenție.
– nu fi prea politicos (dacă vinzi obiecte de lux).
– imită-le gesturile
– lasă consumatorii să atingă marfa
– creează iluzia de deficit
– oferă mostre gratuite etc.

Mult succes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here