Ați auzit de Hopper? E un fel de booking mai complex, cu o aplicație pentru tablete si telefoane mobile, de unde poți rezerva tot pentru un concediu. De la avion și hotel până la excursiile opționale. Lansată in 2015, aplicația a ajuns la peste 30 de milioane de utilizatori. În România nu e foarte populară și puțini au auzit de ea.

Ei, bine, Hopper a realizat de curând topul celor mai tari travel-bloggeri din lume și cât câștigă ei pentru fiecare postare.

Top 10 este dominat de americani. Sunt nu mai puțin de 5 travel-bloggeri care își rotunjesc frumușel bugetele an de an din postările de pe Instagram. Fiind o țară mica, bloggerii de travel din România nu au ajuns atât de departe, dar sunt convins că sunt și la noi călători care fac bani din fotografiile postate pe Instagram.

Primul loc în top e ocupat de o familie cu 3 copii, care călătorește peste tot în lume : The Bucket List Family – acesta e contul de pe Instagram unde postează Garret & Jessica Gee. Ei ocupă primul loc in topul bloggerilor de travel, dar abia 27 in topul celor mai buni ‘’încasatori’’ de la Instagram.

Acolo primul loc e ocupat de Kelly Jenner, care e plătită cu 1 milion de dolari pentru fiecare postare. Selena Gomez, Cristiano Ronaldo, Kim Kardashian, Beyonce, The Rock, dar și Messi sau Neymar își rotunjesc frumos conturile din postările de pe Instagram.

 

Topul bloggerilor plătiți cel mai bine de instagram
Topul bloggerilor plătiți cel mai bine de instagram

Să ne întoarcem la travel-bloggeri. Daca familia din America ia cam 23 de mii de dolari pentru fiecare postare, ceilalți aflați în top 10 ajung până la 3000 de dolari pe postare. Nu e rau, normal, să călătorești și să faci bani din asta.

Practic, să fii plătit de Instagram pentru fiecare vacanță de lux. Și să nu vă imaginați că toți travel-bloggerii ăștia din top 10 nu sunt milionari în dolari, la cât posteaza din fiecare vacanță. Bravo lor!

Topul travel-bloggerilor plătiți cel mai bine de instagram
Topul travel-bloggerilor plătiți cel mai bine de instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here