A murit Hugh Hefner, dar Playboy traieste. Si vine cu idei noi. Revista face bani multi, dar ca sa fii original in ziua de azi trebuie sa inventezi tot timpul cate ceva. Asa ca baietii de la Playboy s-au gandit sa revolutioneze piata cu un set de placi de skateboard unice.

Deocamdata ei le lanseaza in America, dar pentru ca le vand on-line sunt pentru toata lumea. Numai bune de cumparat! Ce, nu vrei sa te dai cu o ‘’tata’’ goala pe strada?! Acum poti sa o faci. Cumperi placa cu femeia goala din dotare desenata pe el si esti cel mai tare din parcul de skate. Toti o sa te admire. O sa rupi norma! Asa s-au gandit probabil cei de la Playboy cand au semnat colaborarea cu o firma cunoscuta care produce placi.

Doar ca placa lor, fiind unica, e cam scumpa. Te cam rupe la buzunar pentru ca vine cu autograful vedetei goale in dotare.

Pe viitor sunt convins ca Playboy va veni si cu alte idei noi. Vrei ‘’dameza’’ fara sutien pe o bicicleta originala?! Na, poftim. Ia-o! Vrei o femeie goala pe capota unei masini, cu tot cu autograful ei. Ia-o. Altfel de dai cu masina prin Miami, Ibiza, St Tropez, etc…

Hai, ca incep sa-mi aduc aminte de posterele din baie, la moda pe vremuri. Nu mai zic de prospul cu ‘’tate’’ din dotare! Ce, nu le-ati vazut niciodata la Mamaia? Uitati-va mai bine spre sezlongul altora si imposibil sa nu le descoperiti. Nu scrie Playboy pe ele, dar pe viitor nu e exclus!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here